marți, 13 martie 2018

haleala si prastii

Articol realizat de 8uh41postat în ziarul Cataracte & caractereToată munca depusă pentru crearea acestui articol a fost depusă de autor, aceasta fiind doar o republicare.

am asa doo nelamuriri cand vine vorba despre e-viata si am zis ca mai bine le dau afara ca poate se gaseste cineva care sa ma lamureasca:

una ca daca luam dupa energia recuperata:

1 x food q7 = 2 x food q5 = 10 x food q1.

da daca luam cele mai mici preturi:

2.68 ron = 2 x 1.19 (2.38) ron = 10 x 0.17 (1.7) ron.

adica singuru castig la food de q7 e poza, ca alfel dai banu ampu... degeaba.

si a doua e ca daca luam dupa damageul pe care il da, da e evident ca armele q7 sa fie cele mai scumpe, ca dai in fraier cu 200 odata, da alta intrebare am: de ce unii apar soldati pe harta si altii apar ca tancuri? vreau si io sa fiu tanc.


Sectiunea comentarii:

 Nicolae Crefelean Ziua 3,765, 05:17
Salut! E foarte bine că te uiți la prețuri și te orientezi spre mâncarea mai ieftină per energie recuperată. Prețurile variază de la o calitate la alta din mai multe motive: cost diferit de producție (influențat de costurile proprii și salariile din piață), bonusuri, poluare, taxe, cererea din piață și poate alți factori care mi-au scăpat.

În funcție de preț, cu armele poate fi mai profitabil să lupți cu Q6 sau chiar Q5, însă avansezi mai lent în grad militar și ca să termini ordinul zilei (daily order) trebuie să folosești mai multă energie. Aici depinde de modul în care vrei să joci. Ca să devii tanc trebuie să ajungi în divizia 4. Momentan așa sunt departajate diviziile, după nivelul de experiență:

1-34: divizia 1 (soldați)
35-49: divizia 2 (mașini)
50-69: divizia 3 (blindate)
70+: divizia 4 (tancuri)

Dacă vrei să obții medalii Battle Hero trebuie să ai strength și energie cât mai mari pentru divizia ta, ca să ai o șansă rezonabilă să concurezi cu alții. În cazul tău, momentan doar prin noroc chior poți câștiga astfel de medalii pentru că ești la început de drum cu contul, asta pe lângă faptul că există jucători foarte puternici care se află în divizia 1 sau care pot schimba diviziile cu ajutorul unui pachet cumpărat din joc.

Dacă ți se fâlfâie de medaliile Battle Hero și Campaign Hero, e mult mai bine pentru nervii tăi. 😛 Tuturor ne-a fost greu la început, dar la vechimea jocului acum e brutală diferența pe câmpul de luptă.
Nicolas Cristian Alex PopaZiua 3,765, 08:38
La fel cum a precizat si Crefelean si Bitzu mai sus: haida la aeriana ca aici macar ai mai multe sanse (tinand cont ca exista posibilitatea sa lovesti '' cu pumnul'' sau cu racheta Q1 - ne promite plato de mult alte Q-uri dar stie ca ar aduce luptele aeriene la acelasi nivel cu cele terestre de dinainte de impartirea in divizi).

Pack-urile nu ti le recomand insa iti fac viata mult mai usoara. In mare parte exista cate o ratie/echipare in fiecare UM, ca sa poti face DO-ul (respectiv rank, lvl samd.) si diferite alte site-uri unde vb intre noi ca sa ne coordonam (gen slack) si/sau distram (discord respectiv http://mixer.com/clopoyaur <- aici poti castiga diferite premii, mai multe detalii gasesti acilea erepublik.com/en/main/newspaper/171401/1 ). In rest ce pot sa iti zic...bafta. Daca doresti poti sa treci pe la noi si daca iti place eRep poti sa continui in alt UM.
galadraelZiua 3,765, 12:04
mai este un motiv pt care pretul la food este disproportionat: q mare are pret mai mare si este oarecum cautata daca ai depozitul mic. la inceput suplimentul de depozit era disponibil doar pe bani, acum insa il castigi si la eventul saptamanal, fara efort deosebit, chiar daca nu o cantitate mare, dar se acumuleaza... prin urmare pretul este, asa cum ai zis, umflat nejustificat. unii prefera totusi q5 food pt ca nu da cu virgula la recuperare.

Alegretto Oricum, mergi pe haleala q2 sau q3, cateodata q1. Mergi pe arme donate ca n-ai tu bani de q7.
Sunt o groaza de jucatori care ti-ar dona arme. Numai sa nu-ti vinzi votul sau altceva pe arme sau bani. Ce faci aici si cum te comporti este ca si in lumea reala. Daca cineva incearca sa-ti cumpere votul de fapt incerca sa te faca partas la gainariile lui.
Cere arme, accepta orice donatie dar nu te vinde pentru asta.

Alegretto Vorbesc despre votul politic. Votam de 3 ori pe luna.
Votul pentru articole da-l cu larghețe. oriunde și oricand. Subscribe la fel. Macar atat ne-a mai ramas in jocul asta sa ne ajutam unii pe altii fara nici o consecinta negativa.