joi, 28 februarie 2013

Country Administration - Tipuri de Legi (Președinte)

Tutoriale publicate începând cu ziua 1810 eRepublik în ziarul eRomania Regala, proprietatea lui Ovidiu sky. Toată munca depusă pentru crearea acestor tutoriale a fost depusă de el, aceasta fiind doar o republicare.

Salutare eConfrați,
Președintele unei eNațiuni este conducătorul in facto al unui Stat, și reprezintă cel mai important vector de imagine și putere. De aceea m-am gândit să vă prezint domeniul de activitate legislativ al Președintelui Țării, ce legi adoptă și le propune votului Congressului.

Activitatea Președintelui

1. Mesaj de întâmpinare: reprezintă mesajul Președintelui de întâmpinare a eCetățenilor noi-născuți sau care dobândesc cetățenie română. Aceast mesaj este supus votului congresului.
2. Legea achiziționării de construcții: cumăpărarea cu banii din trezoreria statului, de Spitale și Sisteme de Apărare.
3. Legea embargoului comercial (Trade Embargo): reprezintă legea prin care se interzice comerțul cu o altă țară pentru o perioadă de 30 de zile.
4. Legea atacului aerian (Airstrike): reprezintă propunerea de atac aerian asupra unei țări cu care nu există granițe comune.
5. Propunerea unei alianțe cu alt stat (Mutual Protection Pact - MPP): reprezintă un acord de protecție și sprijin ofensiv sau defensiv între două state.
6. Declarație de război: este legea prin care se declară război unui alt stat cu care există granițe comune. Costurile pentru inițierea legii sunt de 200 aur + 10% aur din numărul cetățenilor activi ai statului inițiatori, cetățeni care au depășit level 5.
7. Propunere de pace: este legea care instaurează pacea între două state. Statul care inițiază propunerea poate cere o sumă în aur pentru semnarea păcii.

Neoficial un Președinte poate încheia Pacturi de Non-Agresiune (NAP) cu alte state, dar acest lucru reprezintă un acord tip Gentlemen Agreement. El nu este stipulat oficial în mecanismele jocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu