joi, 24 ianuarie 2013

Cum să investeşti

Articol postat în ziarul eRepublik Tutorial, realizat de AndreiCNToată munca depusă pentru crearea acestui studiu a fost depusă de el, aceasta fiind doar o republicare.

SALVEAZA-TI GOLD-UL.

Nu iti vinde niciodata gold-ul pentru a-ti cumpara arme( voi explica intr-un alt tutorial cum sa obti arme).Nu cumpara arme. Ele produc pe ,,minus,,. De exemplu : Tu produci 10 areme q1 care valoreaza pe piata 10x0.17=1.7. Dar ca sa le fabrici consumi 100 de materii prime care pe piata costa 100x0.04=4.Deci pierzi de fiecare data 2.3 RON.

Trebuie sa iti vinzi sau sa iti dizolvi fabrica de arme.



Daca doresti sa o vinzi intra in sectiunea ,,Companii de vanzare,, ca sa vezi cel mai mic pret dupa care seteaza pretul tau putin mai mic astfel incat oferta ta sa apara prima si sa vinzi mai repede.



Daca ai nevoie de gold repede poti sa iti dizolvi compania dar vei obtine doar jumatate din gold-ul investit.

INVESTESTE IN STRUCTURILE DE ANTRENAMENT.

Aici trebuie sa iti investesti tot gold-ul pe care il obti. Uneori erepublik ofera o reducere de 45%. Asta inseamna ca in loc sa investeti 20 de gold investesti doar 11 gold pentru a face primul upgrade la structura de antrenament gratis.



Pentru fiecare antrenament vei obtine 5 str pe zi astfel incat la fiecare 50 de zile vei obtine medalia de soldat invincibil si 5 gold. Nu este mult dar pic cu pic se face lac. Si binenteles esti mai puternic. Continua sa economisesti gold-ul si sa investesti in structura de antrenament gratis pana cand vei ajunge la maxim.



Acum poti trece la structura de 0,19. Este important sa nu folosesti aceasta structura pana cand nu ajungi la upgrade maxim. Restul structurilor de antrenament sunt facute pentru cei care cumpara gold si nu sunt niciodata profitabile indiferent cat de mult investesti in ele.


Q&A:
Q: deci unde e calculul care imi arata ca e ok sa bag goldul in training. cat castig din medalii / luna vs cat gold bag in training? - mecanomix
A: Acum sa iti fac si un calcul . Luam in considerare ca nu vei face gold din alte medalii cu toate ca cu cat ai mai mult str cu atat o sa iti fie mai usor sa obti si medalia de BH si patriot. Primul upgrade la structura de antrenament gratis costa 11.2 gold atunci cand este oferta. In momentul in care incepi jocul ai in jur de 20 de gold asa ca nu este o problema. Trebuie doar sa astepti o noua oferta. Dupa primul upgrade iti raman 8.8 gold si iti trebuie 39.2 pentru urmatorul. Din antrenament ai sa obti gold-ul necesar dupa 110 de zile de antrenament. Pentru ultimul upgrade iti trebuie 95.2 gold pe care il obti dupa 278 de zile de antrenament.
Acum va trebui sa treci la upgrade-ul structurii de 0.19. Primul upgrade te va costa 11.2 gold pe care il obtii dupa 20 de zile de antrenament. Urmatorul te costa 39.2 si il vei obtine dupa 75 de zile de antrenament. Ultimul upgrade te va costa 95.2 gold. Gold-ul necesar il vei obtine dupa 153 de zile de antrenament.
Concluzie dupa 636 de zile de antrenament vei avea 14000 str si vei obtine 30 str in fiecare zi. - AndreiCN



Notă: Ofertele de reducere nu apar in fiecare luna... Iar acum sunt 45% - Cosmin Obreja

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu